Winkelmand:
Now in your cart 0 item(s)

Verzenden & retouren

Algemene voorwaarden
Perfume Care verkopen alleen 100% echte producten. We hebben geen kopieën of fakes verkopen.
Alle afbeeldingen zijn slechts ter illustratie en kunnen niet de exacte fles ontvangen, kijk dan op volledige productgegevens voor de verpakking en beschrijving.
Alle voorraad en de prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid.
De prijzen in euro's en Amerikaanse dollars zijn gebaseerd op een gemiddelde dagelijkse wisselkoers. Wanneer uw bestelling wordt verwerkt de totale daadwerkelijk gebracht kan afhankelijk van de wisselkoers op dat moment variëren.
Controleer uw bestelling zorgvuldig voordat u uw bestelling zo veranderingen niet kan worden gedaan om uw bestelling als het eenmaal is geplaatst en Perfume Care zal geen vergoeding toe te kennen, in welke vorm voor het ongemak ervaren als een resultaat.
Stock, die wordt geadverteerd als beschadigd, un-boxed of zonder deksel zijn 100% echt, ze nooit zijn gebruikt of op display.Please Lees aandachtig de exacte verpakking beschrijvingen alvorens te bestellen.
Slechts één promotiecode of cadeaubon code, ongeacht de oorsprong, kunnen worden ingewisseld tegen een bestelling.
Promoties zijn niet van toepassing op een site de verkoop.
Let op: speciale aanbieding prijzen zijn alleen geldig als het product is gekocht bij de biedprijs. Parfum Care zal een vergoeding voor items gekocht tegen een hogere prijs niet bieden als het niet in de aanbieding op het moment van aankoop.
Alle klachten zullen worden erkend binnen 7 werkdagen, hoewel we proberen om alle klachten onmiddellijk waar mogelijk te erkennen. De klant wordt op de hoogte van alle vooruitgang.
Terug